Vacature Lid Raad van Toezicht per 1 januari 2019

Per 1 januari 2019 zijn wij op zoek naar een Lid Raad van Toezicht, met deskundigheid op financieel gebied. 

De volledige vacaturetekst/functieprofiel kunt u hier vinden!

Vacature LIO-stages 2018-2019

Op een aantal van onze scholen hebben we een vacature voor een LIO-stagiair(e). 

Klik op onderstaande links voor meer informatie!

De Ark

Pr. Beatrixschool

De Bongerd

Jan Barbier

De Es

Pr. Marijkeschool

De Schaapskooi

Talentrijk

De Veenbrug


Invalkrachten

Het Mobiliteitscentrum ObT coördineert de flexibele personele schil voor een groot aantal schoolbesturen in Oost-Nederland.  Zo ook voor onze stichting. Ze verzorgen onder andere vervangingen in het basis- en (voortgezet) speciaal onderwijs voor zowel de korte als lange termijn.

Als je als vervanger voor Stichting 'Ieder kind telt' wilt werken willen we je verzoeken om je in te schrijven bij het Mobiliteitscentrum ObT. Dit kan door telefonisch een afspraak te maken (074-2650605). Meer informatie kun je vinden op de website van het mobiliteitscentrum ObT (www.obt.nl/mobiliteitscentrum).

In het intakegesprek worden je verwachtingen en wensen afgestemd ten aanzien van inzetbaarheid in groepen, gewenste reistijd en dergelijke.

Inschrijving bij het Mobiliteitscentrum ObT heeft ook bijkomende voordelen. Als er geen invalwerk bij Stichting 'Ieder kind telt' beschikbaar is heb je namelijk de mogelijkheid om (op eigen verzoek) op  verschillende andere scholen te werken en ervaring op te doen. Daarnaast kun je je eigen inzetbaarheid bepalen d.m.v. het bijhouden van je eigen agenda via een speciale app.