Op deze pagina is tevens meer informatie te vinden over de klachtenregeling, aannamebeleid en partnerschap binnen de Stichting 'Ieder kind telt'.

U bent op zoek naar een school voor uw kind?

Binnen de gemeente Hellendoorn wordt op 11 lokaties christelijk basisonderwijs en wordt op 1 locatie christelijk speciaal basisonderwijs verzorgd op scholen behorend tot de Stichting 'Ieder kind telt' in de gemeente Hellendoorn.
U kunt uw kind aanmelden op één van onze scholen in de maand opvolgend aan de 3e verjaardag van uw kind. Zodra uw kind 4 jaar wordt kan het starten op één van onze scholen.
Het toelatingsbeleid voor kleuters vindt u hier.

De pedagogische opdracht van onze scholen is kinderen een actieve en veilige leeromgeving te bieden, waarin zij zich thuis voelen. Ouders moeten hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten. Vernieuwing van het onderwijs is belangrijk, kwaliteit staat echter voorop. Kinderen ontpoppen zich bij ons tot pubers en gaan de wijde wereld in. 

Onze toegevoegde waarde ligt in onze identiteit, waarbij waarden als respect voor elkaar en verantwoordelijkheid naar elkaar basiselementen zijn. Zorg voor kinderen staat bij ons voorop,
want ieder kind telt! En er is altijd een christelijke basisschool in de buurt! 
Spreekt bovenstaande u aan, bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat dit in de praktijk betekent, dan bent u van harte welkom op onze scholen! Onze directeuren zijn graag bereid u verdere informatie te verschaffen. Een infopakket ligt voor u klaar!
Ook kunt u informatie krijgen via ons bestuurscentrum.