11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

Zambia 'Every child counts'

De Prins Clausschool heeft via juf Elly connecties met de school van Chris Piet in Zambia.
Hij heeft een school gesticht voor de kinderen van de bergdorpen bij Chipata, Chiziro. Chris en zijn vrouw Trina geven 100 kinderen les in één lokaal. Met behulp van giften zijn zij bezig om een nieuwe school te bouwen. 
Afgelopen maand zijn 150 oude schoolshirts van de Prins Clausschool naar deze kinderen gebracht.
Chris Piet bedankt de Prins Clausschool voor de shirts met de prachtige slogan: 'Every child counts'

Wat een prachtige bestemming voor de shirts!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht