11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

The daily mile op SBO De Brug

Sbo De Brug staat op de kaart! Zie http://thedailymile.nl/
Sbo De Brug doet met één groep, de Dassen, mee met The Daily Mile. Het doel van The Daily Mile is heel simpel: fittere kinderen door 15 minuten per dag (hard)lopen op school. Juf Marloes zag samen met de kinderen via Nieuwsbegrip deze activiteit. Ze waren meteen enthousiast. Marloes bracht het eerst in tijdens een teamvergadering en gaf aan dat ze het wilde gaan proberen. “Ik geef les aan een groep kinderen in de groei die barsten van de energie. Ik merk dat het voor hen fijn is om die energie even kwijt te kunnen tussen de lessen door".

Terug naar het nieuwsoverzicht