11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

Talentrijk verhuizing!

Op woensdag 17 december jl. werd na meer dan 100 jaar de schooldeur van Talentrijk/Pr. Ireneschool symbolisch gesloten door de heer Pontsteen. Daarna zongen en dansten de kinderen op het lied 'Happy'! De vlag werd van de oude locatie aan de Schoolstraat naar de nieuwe locatie van Talentrijk gebracht aan de PC Stamstraat.
In de ochtend werden de buren in de gelegenheid gesteld afscheid te nemen van de school onder het genot van een kop koffie.
Op 18 en 19 december richt men het nieuwe gebouw in.
Maandag 5 januari 2015 zullen de kinderen starten in het prachtige nieuwe schoolgebouw!

Fotopagina!

Terug naar het nieuwsoverzicht