11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

Prinses Marijkeschool en de Kaliber battle!

Groep 4 van basisschool De Bonkelaar uit Almelo mag zich 'de meest muzikale klas van 2014' noemen. Vanavond streden zes klassen (groep 4) in de Preston Hall van Preston Palace om deze titel in de ‘Kaliber Battle’. De klassen krijgen elke week muziekles op school van een docent van Kaliber Kunstenschool. Samen met de docent is de afgelopen weken een lied met bijbehorende pasjes en bewegingen ingestudeerd. Het lied werd op het podium onder begeleiding van de Kaliber Docentenband ten gehore gebracht voor de ouders en een deskundige jury, bestaand uit acteur Arijan van Bavel (bekend van Adje) Tessa Kortenbach, (dansdocente) en Miriam Koetsier (musicaldocente). Basisschool De Bonkelaar, onder leiding van muziekjuf Irma, deed dat volgens de jury het beste. Hun performance van het lied 'Heb je wel gehoord van de zeven ritmes' werd beloond met een dikke 10. De tweede prijs ging naar groep 4 van basisschool St, Radboud en de derde prijs naar groep 4 van basisschool De Griffel. De overige drie klassen (groep 4 van basisschool De Huve en de groepen 4a en 4b van De Marijkeschool uit Nijverdal) ontvingen een aanmoedigingsprijs.
Kijk 
hier voor meer informatie over muziekles in het basisonderwijs.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht