11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

Prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd scholenkrant

Op woensdagmiddag 19 februari jl. hebben wij drie kinderen kunnen feliciteren met het winnen van de kleurwedstrijd uit de Scholenkrant van de Stichting ‘Ieder kind telt’. Deze kinderen hadden een prachtige kleurplaat ingeleverd.

1ste prijs               : Femke Schrijver (De Bongerd)
2e prijs                  : Claudia Oude Veldhuis (Pr. Marijkeschool)
3e prijs                  : Noa Voortman (De Blenke)

Onder het genot van een glas ranja en wat lekkers werden de prijzen aan de kinderen overhandigd.

Terug naar het nieuwsoverzicht