11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

Overgang naar Office 365: Sharepoint

Nadat de migratie van de Prinses Marijkeschool naar de online omgeving van Office 365/Sharepoint goed is verlopen is ook De Schaapskooi definitief over! Afgelopen weekend werden de bestanden succesvol naar de cloud gemigreerd.

Op dinsdag 4 april jl. was er voor alle teamleden een cursus  'Werken in een SharePoint omgeving' georganiseerd door Bettine van Braam en Marcel Markvoort. 

De komende periode zullen de overige scholen volgen. 

Terug naar het nieuwsoverzicht