11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

Open huis!

U wilt zich tijdig oriënteren? U wilt een gesprek, een rondleiding, de school in bedrijf zien? Het kan allemaal! Open huis op onze scholen! Vandaag kunt u terecht op onze scholen. Kijk op de website van de diverse scholen om te zien welke tijden en eventueel andere momenten u welkom bent!
Desgewenst kunt u na afloop van het 'open huis' uw kind inschrijven als leerling van één van onze scholen. Neemt u dan wel een geldig identiteitsbewijs van uw kind mee! Bent u verhinderd tijdens de open huis momenten, maak een nieuwe afspraak. Neem hiervoor contact op met betreffende school. 

Terug naar het nieuwsoverzicht