11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

Officiële start bouw De Twijn

Op woensdag 6 november werd het officiële startsein gegeven voor de bouw van De Twijn, het nieuwe gebouw waar onze school Talentrijk,  OBS de Peppel, BSO van Stichting Kinderopvang-West Twente zich gaan vestigen.

De feestelijke start vond plaats op het bouwterrein. Onder andere zongen de leerlingen van Talentrijk een mooi lied met aan het eind het 'Klaar voor de start..!!' en werd onderstaande prachtige banner onthuld met de tekst: 'We bouwen aan onze toekomst!'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht