11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

De kunst van expressie

In het project 'De kunst van expressie' ontwikkelt ieder kind zijn (of haar) skills zo, dat het in staat is zich op een positieve en effectieve manier uit te drukken aan de wereld om zich heen. Het kind leert unieke uitdrukkingsvaardigheden te ontwikkelen, door middel van drama, geletterdheid, beeldende vorming en muziek.
De teamleden van de deelnemende scholen: Jan Barbier,  Prinses Beatrixschool, De Es, Prinses Marijkeschool, De Meander en Talentrijk hebben op 7 november a.s. de kick off van 'De kunst van expressie' in de foyer van het ZinIn-theater!

Terug naar het nieuwsoverzicht