11 scholen voor christelijk geïnspireerd onderwijs!

Stichting 'Ieder kind telt'

Stichting ‘Ieder kind telt’ bestaat uit 10 basisscholen en 1 speciale school voor basisonderwijs waar ongeveer 180 personeelsleden onderwijs bieden aan ongeveer 1650 leerlingen in de gemeente Hellendoorn.

Twitter

@iederkindtelt

  • RT @MinOCW: Het aantal kinderen dat wordt gepest, is weer afgenomen. Dat schrijft minister @arieSlob aan de Tweede Kamer. Dit is goed nieuw…
  • RT @CNVOnderwijs: Maar zal het ook genoeg zijn? Over een uur, bij het verschijnen van de miljoenennota, weten we meer: http://t.co/xeueezk

Algemene organisatie

De Stichting 'Ieder kind telt' staat voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Hellendoorn.
De missie van de Stichting ‘Ieder kind telt’ is het unieke van elk kind als schepsel van God te waarderen en te respecteren. Vanuit een christelijke inspiratiebron vorm en inhoud te willen geven aan opvoeding en onderwijs. Kennis en vaardigheden belangrijk te vinden, maar ook het omgaan met waarden en normen in het omgaan met elkaar.

AANMELDINGEN LEERLINGEN 26 JANUARI 2015

Vanaf 4 jaar mogen kinderen naar de basisschool. U heeft uw keuze gemaakt? Wat nu?
Het is voor onze scholen belangrijk dat wij vroeg weten hoeveel leerlingen er in een bepaald schooljaar zijn. Als uw dochter of zoon voor 1 oktober 2016 vier jaar wordt kunt u uw kind aanmelden bij de school van uw keuze. De centrale aanmelddag is maandag 26 januari 2015 tussen 15.30 uur en 17.00 uur en tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

U bent van harte welkom!

Terug naar het nieuwsoverzicht